Betalingsanlæg Update

Så er det nye betalingsanlæg monteret på banerne. Der vil altid være en indkøringsperiode, hvor vi vil støde på diverse udfordringer. Dette er også tilfældet for os. Vi gør alt for at få de små problemer løst hurtigst muligt, men håber på jeres forståelse for at det tager lidt tid. Vi er dog helt sikre på at vi nok skal komme i mål med det hele og at vi så kan glæde os over at have et fremtidssikret betalingsanlæg. En opfordring er at læse ordentligt hvad der står skrevet på computerne, inden man putter sit kort i. Så kan man undgå mange misforståelser 

Da vi nu skal bruge et chipkort, så er det tid til at få skiftet alle de gamle nøgler ud. Vi opfordrer derfor alle til at komme ud og få skiftet over til chipkortet. Det vil selvfølgelig være gratis at skifte. Det vil være muligt at få udskiftet sin gamle nøgle frem til julelukningen midt i december.

8 Svar til "Betalingsanlæg Update"

 • comment-avatar
  Christian Wiggers
  3. august 2017 (10:37)
  Svar

  Hej.
  Dejligt med det nye anlæg. En enkelt bemærkning: når man skyder alene, bruges mikrofonerne. Nogle af mikrofonhovederne, “hænger” – det vil sige, at sideskruerne der holder mikrofonerne, skal strammes. Når mikrofonerne hænger nedad, har de svært ved at modtage klarmeldinger.

  • comment-avatar
   admin
   3. august 2017 (20:16)
   Svar

   Hej Christian. Tak for info. Den er givet videre til de rette personer.

 • comment-avatar
  Randi
  4. august 2017 (6:02)
  Svar

  Kan I sætte vejledningen ind her på siden, med billede af computeren 😊

  • comment-avatar
   admin
   9. august 2017 (20:20)
   Svar

   Hej Randi. Mener ikke det vil give nogen mening, da det ville blive en temmelig lang smøre, da der er mange forskellige programmer, så det vil nok være en anelse forvirrende at finde rundt i. Det er nemmest at finde ud af når man står på banen.

 • comment-avatar
  Nicolai damgaard
  18. august 2017 (22:14)
  Svar

  Jeg prøvede at skyde en enkelt gang hos jer hvor vi havde den bedste instruktør der inviterede os tilbage og anbefalede en søndag. Hvordan fungere det hvis man ikke skal betale for en instruktør?
  Mvh nicolai

  • comment-avatar
   admin
   19. august 2017 (18:59)
   Svar

   Hej Nicolai. Som regel møder man bare op om søndagen og venter på der er en instruktør ledig. Dette er dog kun en service for helt nye. Har man brugt dette et par gange, så er man på egen hånd eller også må man booke en Pro træner, hvis man vil have yderligere træning.

 • comment-avatar
  uno Okholm
  12. september 2017 (20:27)
  Svar

  Hej der er nogle som spørger hvor mange skud man kan skyde nå man har en instruktør med som ny her ude og hvor kan man bruge skud

 • comment-avatar
  Peter L. Sørensen
  27. oktober 2017 (22:49)
  Svar

  Pyha….det var da heldigt man lige ser her man kun har til december at få skiftet til nyt kort fra nøgle. Har ikke været ude og skyde i år og ville da være ked af at have mistet alle de duer. Måske en mail til alle medlemmer ville være en ide med noget så vigtigt. Vi ses på onsdag så. 🙂


Har du noget på hjertet?

Nogen html er OK