Corona Åbning

Kære alle.

Vi har savnet jer alle rigtig meget og glæder os til at åbne op igen, så I kan udøve jeres sport. Hvis det skal lade sig gøre på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde, har vi ændret retningslinjerne for jeres færden på anlægget. Vi opfordrer jer alle til at overholde disse retningslinjer og til at være en ansvarlig del af en succesfuld genåbning. Retningslinjerne fra myndighederne kan ændre sig fremadrettet og Københavns Flugtskytte Klub vil handle derefter. Følg med på Facebook og www.claytarget.dk for opdaterede regler og retningslinjer.

Pas på jer selv og hinanden og husk at holde afstand!

Retningslinjer for kontrolleret åbning af KFK´s skydebaner.

 • Skydebanen kan kun benyttes af skytter, KFK medlemmer samt gæsteskytter med indløst dagskort, ingen børn eller øvrige familie medlemmer kan være med på banen. Det er ikke muligt at melde sig ind samme dag.
 • FOR MEDLEMMER – Du kan tilmelde dig en skydetid lige ind til holdstart på claytarget.dk. En skydetid er 1½ – 2 timer, du kan kun tilmelde dig et hold pr. dag. Såfremt der er ledige tider på dagen, kan man naturligvis benytte disse hvis man er på anlægget i forvejen, dette gøres ved online at tilmelde sig evt. ledige tider EFTER man har skudt sin oprindeligt tilmeldte tid. Bemærk at der ikke gives ekstratid ved evt. nedbrud mv.
 • FOR GÆSTESKYTTER – Du har adgang til kalenderen med skydetider på claytarget.dk / Corona Åbning / Booking. Tjek om der er ledige tider på den bane du ønsker at skyde på. Mød op på anlægget, indløs dagskort i Shoppen og personalet vil tilmelde dig det ønskede hold når du er på banen. OBS OBS OBS !! skulle holdet være fuldtilmeldt inden du møder op, bliver du nødt til at vælge et andet hold med ledig plads.
 • Det er vigtigt at du overholder din bestilte tid og ikke kommer, hverken for tidligt eller for sent.
 • Der kan ikke forekomme instruktion, dvs. haglskydeprøvetræning eller andet træning der kræver instruktør.
 • Når du ankommer og har parkeret med behørig afstand til andre biler, skal du registrere dig hos personalet i porten ved hovedindgangen (Øst for huset) – Dette er den eneste indgang til anlægget. Her skal der fremvises medlemskort og jagttegn/våbenpåtegning. Husk alt dit grej i bilen, så ikke du skal stå i kø igen. 
 • Du kan få udleveret engangshandsker ved tjek ind, som skal benyttes ved betjening af trykkere og terminaler. Der er opstillet håndvask, sæbe og hånddesinfektion du kan benytte.
 • Du kan kun købe duer, patroner og drikkevarer i shoppen.
 • Du kan kun betale med kort og MobilePay
 • Det er vigtigt at du hele tiden holder minimum 1 meters afstand til andre skytter – også når du passerer andre. Der må IKKE tages ophold på andre baner end den du er tilmeldt, dette vil medføre overtrædelse af forsamlings forbuddet og kan medføre bødestraf fra politiet.
 • Har du sygdomssymptomer eller er du i en særlig risikogruppe, skal du blive hjemme.
 • Banevagter og portvagter er øverste myndighed på banerne og deres retningslinjer skal efterleves.
 • Overtrædelse af reglerne vil føre til øjeblikkelig bortvisning.

 Instruks for tilmelding:

Tilmelding kan foretages lige ind til holdstart, dvs. også på selve dagen
Vælg “Dato” oppe i venstre hjørne og vælg derefter “Dag” oppe i højre hjørne, da det gør det lidt mere overskueligt.
Klik på det hold du ønsker at tilmelde dig
Login med email ELLER medlems nr. og kodeord (som ved indmelding)
Har du glemt dit kodeord, benyt “Få tilsendt kodeord”
Ved problemer, kontakt shoppen i åbningstiden
For AFMELDING – www.claytarget.dk og log ind på “Dit KFK”, og klik på “Din Profil” og afmeld under “Holdtilmelding”
For at give plads til alle, kan man max. tilmelde sig ÉT HOLD PR. DAG, overholdes dette ikke kan / vil man blive slettet fra øvrige tilmeldte hold