Våbenpåtegning

Hos KFK er det muligt at få våbenpåtegning (våbentilladelse). Det kræver dog at man deltager på et introkursus, som forløber over 3 søndage i træk indenfor samme måned, samt at man har en pletfri straffeattest (skal ikke medbringes). Ved tilmelding her på siden, vil man efterfølgende modtage en mail med oplysninger om forløbet. I denne mail vil der også være vedhæftet en SKV-2 blanket. Denne blanket er en ansøgning (SKV-2), som Politi og Skytteunion anvender til behandling og registrering af kursisten. Denne skal godkendes før det er muligt at deltage i kurset.

På kurset gennemgår kursisten våbenlære, sikkerhed og skydeteknik i såvel teori, som praksis. Kurset afsluttes med en prøve, hvor kursisten vil blive testet i de færdigheder, som er opnået ved kurset. Prøven skal bestås, før en våbenpåtegnelse kan udstedes.

Kurser afholdes kun ved min. 4 deltagere og koster inklusiv medlemsskab 1.700 kroner for seniorer og 1.300 kroner for juniorer (man er junior til udgangen af det år man fylder 20). Betalingen skal ske senest 14 dage før kursets begyndelse, dog kan der også betales på banen indenfor de sidste 14 dage frem til kurset, hvis der stadig er pladser.

Undervisningstid: kl. 9.00 til ca. 12.00.

For yderligere information eller spørgsmål vedrørende booking, kontakt os på introkursus@claytarget.dk

Benyt nedenstående formular for tilmelding (alle data behandles fortroligt)Alle kurser afvikles med start på nedenstående dage og de 2 følgende søndage, med mindre andet er oplyst.

Introkursus datoer:

Marts 3, 10 og 17

April 7, 14 og 21

Maj 5, 12 og 19

Juni 2, 9 og 16

August 4, 11 og 18

September 1, 8 og 15

Oktober 6, 13 og 20

November 3, 10 og 17

Introkursus

Fornavne (alle) (skal udfyldes)

Efternavn (skal udfyldes)

Email (skal udfyldes)

Personnummer (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Adresse (skal udfyldes)

Postnr. og By (skal udfyldes)