Jagtskydning


Vi har to meget velbesøgte jagtbaner, da det er her de fleste starter (eller startede). Jagtskydning er den disciplin herhjemme, som har flest udøvere. Jagtbanen består af 4 standpladser. En til bagduer, en til venstreduer, en til spidsduer og en til højreduer.

En  normal runde består af 24 eller 40 duer, som er 6 eller 10 duer på hver standplads. På standpladsen skydes der til følgende: En enkeltdue, en double, en enkeltdue, en double, en enkeltdue, en double og en enkeltdue. Antallet af duer kan desuden variere, alt efter hvor øvet man er.

Jagtbanen er et rigtig godt sted at begynde for at få grundteknikken indøvet.På computeren kan der opsættes forsinkelse, så der er indlagt 2 sekunder, fra der trykkes på knappen, til duen kommer. Dette gør det muligt at skyde alene på jagtbanen.

JAGTSKYDNING FRA HØJT FASANTÅRN

Dette er et tårn, som står på jagtbanen, hvor du kan teste dine evner i at skyde høje "fugle", som naturligvis er lerduer.

BAGDUE BANER

Disse baner er fortrinsvis til instruktion. Her har du mulighed for at træne bagduer, som ikke flyver særligt hurtigt. Det er også på disse baner, at vi afholder diverse arrangementer som f.eks. polterabend og firmaevents.


Over 2600 medlemmer og nye kommer til hver uge

Meld dig ind