Juniortræning i Compak Sporting


KFK har et mål om at styrke talentudvikling af juniorskytter inden for Compak Sporting, hvor skytter skal udvikles mod elite. Det er et supplerende træningstilbud til unge skytter til og med deres 20. år.

For at deltage skal du minimum have skudt i 1 år.

Har du lyst til at høre mere eller ønsker at deltage, kan du kontakte træner Henry Pedersen på tlf. 61281542 eller mail til henrype1963@gmail.com.  

 

Talentudvikling inden for OL-disciplinerne


Vi har - sammen med Dansk Skytte Union - et mål om at styrke talentudvikling inden for flugtskydning, hvor skytter i OL-disciplinerne skal udvikles til verdensklasseatleter. Man har derfor oprettet en række talentcentre og udviklingscentre - bl.a. hos KFK. 

KFKs udviklingscenter, Udviklingscenter København, er godkendt som talentmiljø og er et supplerende træningstilbud til unge skytter i alderen 13-24 år, der vil øge deres niveau indenfor de olympiske discipliner. Vi arbejder på flere niveauer både med de bedste, dem i midten og de helt nye for også at tiltrække nye unge skytter.

Træningen i udviklingscentret er en supplerende træning til den træning, som skytterne får ude i deres klubber. Læs mere om Udviklingscenter København her


 

 


Over 3500 medlemmer og nye kommer til hver uge

Meld dig ind